Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden svepte min själ

Vill känna din värme

saknaden tär min inre själ

tomma intet ekar utanför

Vill känna din famn

låta våra drömmar mötas en stund

flyga med dig under månljus

Vill dela dina tankar om de fina

föreviga våra själar en stund

saknaden tog tag inom mig

 

~ precis när jag minst anade

 ~ den känslan, den längtan som fanns

 




Fri vers av Lindizz
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-05 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindizz