Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleksfull dikt från min byrålåda. Tre år gammal dikt men mer aktuell än någonsin för mig.


Novembernatten


Lyktstolpens orangea sken
träffar oss som
en strålkastare i novembernatten

Våra varma andedräkter möter den kyliga höstluften och bildar rökmoln -
som röksignaler med
dolda meddelanden till varandra


Jag virar den randiga halsduken runt mig
ett extra varv
Virar den runt mig och
virar in dig utav bara farten...

Din varma hand mot min kalla kind

Och det är inte bara
himlens alla stjärnor som dansar i natt...




Fri vers av Elinn
Läst 490 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-05 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinn
Elinn