Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OBAMA, änglar ler mot dig


Frusna händer som väcks till liv för applåder.

Hjärtan som bultar på nytt.

Slutna läppar som öppnas för tal.


Bortom en tid med tårindränkta plakat och
befläckade fanor

ler Rosa Parks och Martin Luther King

ner från the star-spangled Heaven.


Och deras bruna ögon möter en gryningsmorgon för det forna hemlandet.







Fri vers av Elinn
Läst 504 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-05 19:48



Bookmark and Share


  Eduardo
Obama är en pjäs styrd av kulisser... den bästa demokratiskt dessillusionerande verktyget i vår samtid...

titta på Obama Deception...

gillar estetiken o hoppet dock.... ha d bäst...

fred
2010-01-22

  Mr Lindemann VIP
I en ny förhoppningens tid bär en mörk man ljusa drömmar och visioner om en framtid som när folket och i den framtiden finns inga mörkermän som när olikheter på basis av hudfärgen
2008-11-05

  Larz Gustafsson VIP
Det finns ingen anledning att glorifiera denne man, som bara är ytterligare en marionett och dessutom en Onkel Tom.
Samma skräp fast i en annan skepnad.
2008-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Elinn
Elinn