Min pappas dödannons. Jag skrev "dikten", vilket var väldigt svårt, aldrig skrivit något liknande, sedan kan de inte bli så långt. Jag skriver gärna långt. Hoppas du blir stolt pappa. Vi saknar dig.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min pappas dödannons. Jag skrev "dikten", vilket var väldigt svårt, aldrig skrivit något liknande, sedan kan de inte bli så långt. Jag skriver gärna långt. Hoppas du blir stolt pappa. Vi saknar dig.




Vår Älskade Jan Ohlsson

Vår Älskade

Jan Ohlsson

* 16 juni 1960

har hastigt lämnat oss i
stor sorg och saknad

Västerås 23 oktober 2008

ROSE-MARIE
Andreas, Nicklas
Jennifer, Jessica
Jeanette
och Niclas
Mamma
Syskon med familj
Svärföräldrar
Övrig släkt och vänner


Du har gått vidare
våra händer är tomma.
Men vi drömmer om
minnen våra hjärtan
aldrig glömmer.
Minnen om Dig vår kära,
Din kärlek och närhet.
För alltid finns Du kvar
i våra hjärtan.
Inga ord i denna värld
kan beskriva saknaden
som finns kvar.
För alltid skall vi älska Dig.


Begravningen äger rum
fredagen den 21/11 kl.
12.00 i Viksängskyrkan.
Därefter inbjudes till
minnesstund i Arken.
O.s.a. till Begr.byrån
Hultcrantz tel.
021141077
senast den
18/11. Valfri klädsel.




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 971 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-05 21:15



Bookmark and Share


  Thesameiused2be
ännu en gång så beklagar jag.
Jättevackert skrivet.
Han är stolt över dig Nicklas
2008-11-11

  AjBi
Mycket vackert... din pappa är stolt, Nicklas.
2008-11-08

  the apache kid VIP
May you continue to find your Courage when necessary...I'm sure that your Dad is proud of You
2008-11-05

  dalida_bl
jag beklagar...........Nicklas...
2008-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP