Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Andra versionen av The Big Crunch


The big crunch 2



När tiden är all
och allt är förbi
blir dagen kall
och ska så förbli.

Mörker ska råda
i dödens natt
inget att skåda
finns längre där att.

När oändligt universum
sig själv ej kan makta
till ett evigt tomrum
det krymper så sakta.

© Boa Berg
2008-08-03
06:39

2008-11-06
01:57




Fri vers av Boa Berg
Läst 506 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-06 01:56



Bookmark and Share


  Svante
WOW!
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg