Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här går inte längre!

 

" Du ställer för höga krav på mig"

- Men, jag ställer inga krav på dig?

"Just det"




Övriga genrer av Mona*
Läst 277 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-06 16:42



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Högt ställda förväntningar brister oft av lågt utförda handlingar och leder till största besvikelsen
2008-11-06

  korpfjäder
Den var fyndig du!!
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*