Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting



Det kliade i fingrarna som om de bad att bli använda till något, som om händerna ville att jag skulle borsta bort obehaget med dem. Men det fungerade inte. Jag stod där länge. Hur länge vet jag inte.
Det blev kallt och jag frös.




Övriga genrer av Vinnie
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-06 18:00



Bookmark and Share


  halmstrå
Undrar om du värmde dig då. Om fingrarna fick något att pilla med och om det fanns något att vänta på till slut.
Jag tycker att det här är som en otroligt kort novell och det är verkligen svårt att skriva så kort DU gör det bra.
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Vinnie
Vinnie