Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

un amour fatal


jag har legat på mitt golv
och stirrat på en vit kvadrat
stirrat upp i lampans ljus
men här är för mörkt

huden svider
flera lager vita skal
- un amour fatal
hur kan stål kännas så mjukt?

jag ligger kvar på min matta
blåröd och stickande
spricker
som hud

trasig vävnad
mot trasig väv

det är förmiddag
men det är natt




Fri vers av Vinnie
Läst 402 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-01 13:50



Bookmark and Share


  Engel
Orden sipprar långsamt, som blod.
Och skaver mot huden.
Berör.
2012-11-23

  Elin Abrahamsson
Vackra formuleringar och sammanvävningar.
2012-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Vinnie
Vinnie