Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om blod svett men inga tårar


Handledens kronblad

handledens kronblad
djupt röda

pannans morgondagg
kokande



ögon som förblir beslöjade
pärlor

glittrar inte där




Fri vers av Vinnie
Läst 425 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-20 01:15



Bookmark and Share


  Asleep
Älskar rubriken.
2013-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Vinnie
Vinnie