Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspiration

Klockan 03:12
- Jag vaknade med ackorden fortfarande ringande i huvudet. Jag ville skrika i F6, men från mina läppar kom bara ett kraxande.

Inspiration, substantiv, -en -er:
- ingivelse, påverkan, som att sätta fingret i en mixer och känna all världens smärta och plötsligt se sambanden.

Inspiration, nån dum jävla ordklass
- något som till och med ordboken har mer av än jag
och det är ett substantiv, subba

förlåt, jag sa att jag förlåter
jag förlåter, förlåter, tillåter
men jag blir aldrig som honom

jag skrek när frosten kom
han stal dig - köld, vinterstöld
- fan, du skulle se det själv
det går liksom inte att beskriva
det är ett hål, det är verkligen ett hål
ett svart jävla hål
ett hål som jag slog upp
med dina händer
hur mycket kan man sakna
och när fan kommer jag vakna?
- m, ma, mar, mard, mardr, mardrö, mardröm
mardröm, mardrö, mardr, mard, mar, ma, m

älskling, inga ord räcker
i alla fall inga jag känner till
så jag ger upp, jag ger nog upp
- jag är inget geni, ingen sapfo
- jag är inte galen, ingen baudelaire

jag är inte galen
- bara crazy in love
jag är inte galen,
- ”bara patetisk”
eller hur det nu var du sa

och jag vill att du ska se
hur patetiska pojken
älskar så att huden
lager efter lager
smälter
- blå vener strålar
klara som aprils himlar

jag når inte fram, aldrig
- mitt finger klämdes i dörren till tåget
tåget till imaginary land.

"Would you do it for me,
turn loose the heaven within?"
men från mina läppar kom
bara ett kraxande




Fri vers av Vinnie
Läst 597 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-04 03:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vinnie
Vinnie