Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rasar, rasar, bleknar ändå

äckligt äckligt äckligt motbjudande
kvävande
stickande
skavande, det skaver, bränner under huden
benen, benvita vassa, benvita ben skaver bakom huden
lyser igenom
höftben nyckelben revben
många revben, vita som tangenterna på ett piano
nyckelben som kvistarna
som sticker ut
från det där jävla äckliga trädet på baksidan
där fåglarna byggt bo

hur fan
tänkte hon
elaka, jävla sadistiska lilla fitta
Moder natur, din hora
hur tänkte du när du byggde
Sagrad Familia
med ben som stomme
och tunn hud som puts
och gav styggelsen liv

kläderna hänger slappt
- en stickad slip over som hade kunnat ha stil -
fast att han sydde in dem för ett år sedan

tyna, blekna, tyna bort blekna bort
och jag förtär, andas, lungorna skaver mot benfasaden
en kista av märg
jag förtär socker
klistrig likör
men rasar, rasar, bleknar ändå

nakna trädgrenar i mars
nakna ben i hallspegeln
guldram och tunn hud
spänd över 20 kilo undervikt

jag hatar dig
för att du andades liv i något som borde sovit
i något som borde fyllts av varm, mjuk jord





Fri vers av Vinnie
Läst 433 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-01 13:24



Bookmark and Share


    slafs
gillar motsträvigheten, det vildsinta och råa som finns här. Tror det kan bli stort. Fortsätt så, för fan. osv.
2011-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Vinnie
Vinnie