Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmen

Mina ögon

fuktiga,

och när jag öppnar dem

är det grumligt.

Djupet skräms.

Sjön är kantad av spjut

som sylvasst sträcker sig

uppåt.

Jag simmar mot kanten

men mina lungor är fyllda

med vatten,

bräckt sötvatten,

och jag lyfter.

Mitt huvud flyger

och min kropp följer efter.

Upp

upp

UPP mot det

överväldigande

svindlande

himlavalvet

Faller

 

Häpen 

rädd sätter jag mig upp i sängen

 

blöta lakan




Fri vers av ooskar
Läst 536 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-06 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ooskar