Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivtorka... eller nåt....


Saknar ord


Saknar ord
Verkar vara, som förgjord
Den annars med lätthet
Rinnande meningen
Nu med en sprätthet
Orden, föreningen
Mer som ett mord
Mer som, förseningen

Ruttna små saker
Kommer emellan
Av andra orsaker
Och melodi, sällan
Orden tappat sin lust
Som förr samlats med must

Nu skrumpna de stå
I generade rader
Som skrivare, får man spader
Nu madame
Kom fram… fröken mening
Jag behöver en ordrening…




Fri vers av LassO
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-21 21:57



Bookmark and Share


  Lotti
som sagt alla drabbas vi och jag har många gånger trott att nu är sista texten skriven... paus kan behövas ibland så är det bara...:-)
2009-06-21

  -Ulla Tilemo- VIP
Men visst är det så ibland. Vi lär oss nog våra knep för att hitta fram igen. Men en paus kanske det kan behövas mellan varven. Vem känner inte igen sig i detta?
2009-06-21
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO