Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till en av mina vackraste vänner


Min Fågel, Min Vän


Flyg, min vän
det finns inga gränser
bär ditt hem i ditt stora hjärta
och du ska alltid känna trygghet

Världen ligger för dig
likt en bok du måste läsa
likt en sång du måste höra
ty det är din tid, min vän
Din tid, redo att bli skriven

Känn, jag står i skuggan bakom
mina händer finns osynligt om din rygg
när du vacklar de är ditt stöd
så flyg högt min fågel
Jag följer dig längs vägen

Ja flyg, min fågel
Ja flyg, min vän
det är upp till dig att korsa alla hav
bär mina ord i din vackra själ
och du ska alltid vara stark





Fri vers av LadyFool
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-07 02:00



Bookmark and Share


  alx
owh. d kändes som om du talade till mig.. haha.. ja, du har så rätt i dina ord. Man har alltid sig själv och det är inifrån denna kärna man kan grundar trygghet, ro, självkänsla och självförtroende. att vara stark och ta världen med storm. Ord alla borde ta till sig.. :) Vi är kapabla till så mkt mer än vad vi tror!
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool