Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordförlust

Rikaste man på jord

bodde nånstans i nord

hans efternamn var ovisst

men man visste han var dötrist

för han sakna' alltid ord




Fri vers av Frågetecken?
Läst 401 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-06 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frågetecken?
Frågetecken?

Mina favoriter
Buenas tardes, amigo?