Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mmmm.... Vad vore världen utan testosteron?


Hyllning Till Alla Pojkar & Män !

 

Män så oerhört mogna
Pojkar så oerhört lekfulla

Gillar dem allihop ..

Vacker Stolt Kroppshållning
Gömda bakom baggyjeans och Hoodies
Röker och motionerar, Slappar och Bygger
Känslor inom Oss

Fina Allihopa ..

Händiga, Kloka, Välvårdade och smarta
Ytliga, känslosamma, djupa och självgoda
Alla sin egen charm,
Som väcker känslor
Inom Oss

Trolla med ord, magi med blickar,
Och ett dolt leende inuti
Ölmage och magrutor, flanellskjortor
och kostymer, uniform ibland
Skapa Känslor
Inom Oss

Graciöst.. Kopiöst.. Enormt ...

Skydd mot ont, dock inte alltid för hjärtat
Beroende, kallsvett, känslosvall,
Östrogenrus, tårar, förälskelse..
Lyckorus Inom Oss

Vad Gör ni med Oss ?

Underbara, Älskvärda, Vackra, Duktiga, Intelligenta,
Sexiga, Åtråvärda, Charmiga, Tröstande, Roande ,

Helt enkelt

       FANTASTISKA

                   Pojkar & Män!!!

Tack För Att Ni Finns!!!!!




Fri vers av CharlieShane
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-07 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CharlieShane
CharlieShane