Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal grej


Ge mig

ge mig en morgondag
utan tomma tankar
de äter
de fräter
i hela
mig





ge mig något att längta till
ett rus i magen
på ett bra sätt
ett skönt sätt
ge mig




ge mig en morgondag
utan tunga andetag
tunga timmar
som susar förbi
utan att jag
tagit mig
ett enda
steg



ge mig




ge mig ett antal
du vet
vad jag menar
ge mig lite
det goda
du vet
jag vill ha det
jag är trött i ögat
i tårna




ge mig dina dagar
du vet
jag vill ha dem






Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-11-07 18:19



Bookmark and Share


  Manal
enkelt skrivet o så vackert,
2008-11-10

    Nattviol
behov

så enkelt är det...

snyggt!
2008-11-07

    Lily E.
den är snygg, pratig. den är du helt enkelt :)
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP