Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack för tipset :)


Livets kärlek spår

Jag hörs inte och du kan inte se mig.

Du kan känna mig men inte ta på mig.

Du hatar mig men vill inte att jag ska försvinna.

Jag har oändligt med makt och gör vad jag vill.

Jag krossar människor men gör vissa lyckligare än någon annan.

Alla vet vem jag är och ingen kan leva utan mig.

Alla dessa saker är bra beskrivningar på mig och du kan kalla mig Kärleken...




Fri vers av Psyke
Läst 208 gånger
Publicerad 2008-11-07 19:13



Bookmark and Share


    Suicide
Jag gillar den här texten, den är bra skriven, ''Du hatar mig men vill inte att jag ska försvinna.'' <----- favoritstycke :)
kram
2008-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Psyke
Psyke