Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitter bredvid



en chans med någon annan
vid en lycklig plats någonstans
bortom vår horisont

där jag har en chans att bli
en sanning som månen
lyser och speglar sig
i havet jag

vill sitta och prata om
allt brevid med dig

och där sitter du bredvid mig
I vackra kläder och vackert
hår och i vackra ögon

och ändå vet jag inte
vem du är, ännu




Fri vers av virre
Läst 747 gånger
Publicerad 2008-11-07 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre