Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördag Deg

Fyra hästar står på gräset
jag känner lukten av dom

sjukhuset kommer
eller maten står
på bordet
Och du jag
smälter som vax när maskinerna
plöjer oss
upp i skyn

PS.
få läser breven

Moskva
Berlin
tågen stannar aldrig mer
där uppe

 stjärnorna spränger fram sitt ljus
små strimmor av ljus
ur deras ögon

Jag känner mig som en halv kines
Mina ögon avslöjar mig och du klappar
ryggen med händerna så varmt när jag
aldrig haft en flickvän
Jag hinner inte skriva. Jag är trött. Jag sprang som fan

mamma det är så
mycket svårare att vara inbillat sjuk än verkligen sjuk
det finns så mycket mer möjligheter
 

Är du flickan på pappersblad nu
på Nya Zealand?jag önskar mig det
av hela mitt hjärta

 här hemma

Den heta liljan

är lördag
den öppnar sig




Fri vers av tripto nin
Läst 347 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-11-08 18:57



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Mvg:-
2008-11-09

    smuts
herregud. du skriver så inihelvete bra.

och vet du. jag lät en vän läsa. hon blev betagen av dina ord, hon också. hon sade att jag skulle hälsa dig det, att du skriver bra. så nu har jag gjort det.
2008-11-08
  > Nästa text
< Föregående

tripto nin
tripto nin