Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är i Jerez och pluggar, vill aldrig hem


vi är på väg någonstans, i mörkret famlar vi

Vi ser ljuslyktor
glimma
vi ser ner på den mark
vi brukar stå på

nu kan vi endast
se på avstånd
vad vi lämnat
bakom oss
och vad
vi flyr mot

det här är
en väg ut
som leder in
men
vi vet ändå inte
riktigt
vart den leder

vi ser allt falla från himlen
när vi tappar fart
när motorerna slår ut
och vi tappar
fallhöjd

vi ser mörkret
äta upp
den lilla
lågan
vi en gång tände
vi ser mörkret
försvinna ut
i ett ännu
svartare hål

snart landar vi
men vet inte vart




Fri vers av theendofnow
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-08 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theendofnow