Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samvetskval

Jag älskar dig
men hur blir det med mig om
allt tar slut
emellan dig och mig

Jag har ett samvetskval inom mig
Innerst inne sitter en jävligt liten tjej
Och ber om hjälp
Gråter

Hjälp mig nu
Jag vet inte vad jag känner
Jag vet inte hur du känner
Jag vet inte hur vi känner

Jag får ta det som det kommer och hoppas på det bästa
Allt får vila ett tag
Tills jag vet vad jag verkligen känner
Om dig
Om mig
Om oss




Fri vers av LoVeR-PoWeR
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-09 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LoVeR-PoWeR
LoVeR-PoWeR