Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har ö -n-s-k-a-n........

En önskan och längtan som fanns i ett annat liv... Ett vackert minne...

...som åter väcktes till verklighet...

...och åter blev till intet...




Där jag vill vara...

 

Vindens vinande runt huset

tungt mörker

regnets piskande

 

mot fönsterrutan...

 

En sprakande brasa

rött vin, camembert och vindruvor

spröda toner av Vivaldi

ett mjukt täcke på golvet

 

och så Du...

 




Fri vers av vide
Läst 404 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-09 16:58



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Helskön önskan, finn honom och han är din!
2008-11-09

    sunnanvind
Åh...vad härligt...man blir ju alldeles till sig..:) Jättemycket känsla o stämning i denna!
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

vide