Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De här blev nog dåligt och konstigt... skrev bara av mig.. spontant och fort...


Den här publicerar jag aldrig

 

 

den här publicerar jag aldrig
ingen skulle någonsin förstå
jag skriver inte ens särskilt bra ändå
men jag försöker
trots att jag inte kan
och varje natt när jag läser dessa ord
kämpar jag
för att inte yttra ett ord för dig
även om den är skriven enbart för dig
ja den här är för dig

jag har skrivit hundratals dikter
om lycka och smärta
kärlek och sorg
men jag har aldrig skrivit något så vackert
som nu
när jag skriver för dig

med mina ord
har jag berört flickor till tårar
men ikväll är det jag som gråter
när jag skriver från mitt hjärta till ditt
så naket och ärligt
rakt och rent

men jag kämpar för att hålla tårarna inne
för den här är enbart skriven för dig
den här är enbart till dig

den här publicerar jag aldrig
ingen skulle någonsin förstå
hur jag känner
hur du får mig att må

det finns ingen finare
ingen bättre än du

och jag skulle byta ut alla mina dikter
mot en enda - den här
bara jag kunde skriva
så att dina ögon tårades
och dina kinder färgades röda av rodnad

om jag bara kunde skriva ord
som gjorde dig varm
om jag kunde få dig att förstå
att din lycka är allt för mig
och det finns inget jag inte skulle göra för din skull

jag drömmer så ofta
om att få ligga vid din sida
med dig i mina armar
känna dina andetag
känna dina läppar möta mina

jag skriver så ofta om dig
i mitt hjärta
ord jag aldrig vågar yttra
och den här
publicerar jag aldrig
ingen skulle någonsin förstå

jag skriver inte ens särskilt bra ändå

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 795 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-11-09 22:07



Bookmark and Share


  TheMaskedMisery
Finns ingen som får mig att bli så berörd av en dikt som du!
Du är otroligt duktig, tvivla inte på det!
2008-11-12

  Thesameiused2be
du skriver så vacker och bra. Tvivla aldrig på det.
Du vet att dina texter berör jättemycket.
Tro bara på dig själv
2008-11-11

  Taurus
Hoppas att du inte tror det själv när du skriver att detta är dåligt. För det här var bra, riktigt bra. Berördes enormt av ärligheten i orden..
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP