Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill gärna att du läser \"När jag dör, kommer jag att vara glad och tacksam då?\" av Axelpaxel, som berör samma tankar


Framåt och bakåt

Kommer jag att nöjt tänka tillbaka på mitt liv

när jag står vid dess slut

Veta att jag gjort det jag ville och önskade




Övriga genrer av MonaLisa
Läst 600 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-10 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MonaLisa
MonaLisa