Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lever vidare genom dig....


Jag är inte borta trots att jag dör

Avståndet till dig
känns djupt i hjärtat
närma dig min själsliga vinter
alltid nära dig i tankens värld
jag är inte borta trots att jag dör
ty jag lever vidare genom ditt inre








Fri vers av Skrivarn
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-10 19:56



Bookmark and Share


  Jessica B
Fint skrivet.
Man känner igen sig det du skriver.
Något meningsfullt med kärlek som aldrig tar slut.
2008-11-18

    Oprofessionell
den här är fint skriven, gillar ordet ty då det ger texten en liten mer gammaldagskänsla vilket jag kan uppskatta.

och ah, det känns som om äkta kärlek rostar aldrig när jag läser denna.
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn