Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farsdag

Jag har alltid
farsdag

alla dagar


året.

Behövs ingen speciell
dag

behövs ingen påminnelse
om det

jag redan lyckligt
vet!




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-11-10 02:48



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Det lyser om din faderskärlek! Att vara mogen när man får barn, det har nog sina poäng!!!!
Härligt att läsa den här texten, så ska det ju vara....applåd
2008-11-17

  Statistiska Centralbyrån
precis så ska det ju vara att vara förälder. väl talat! : )
2008-11-15

  Michaela Dutius
Härlig dikt!
Grattis till placeringen!
2008-11-12

    Helga Elin
så sant som det är sagt! Visst är man lycklig!
2008-11-10

    Birgitta Wallgren
Det är värt att firas i sig!
2008-11-10

  anits VIP
Underbart
2008-11-10

  millie
såg bra och smart =)
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP