Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta vinden i famn








Ta vinden i famn
och låt den trösta

den sorg som bor
längst inne i dig

där du är barnet
som gått vill

















Fri vers av Michaela Dutius
Läst 268 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-11-10 13:11



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Jag tror också att vinden är den vilsnes vän!! Fint som snus...
och solens ljus=)
2008-11-14

  Johan Bergstjärna VIP
Jag tar mitt innre Barn i famnen & smeker & vaggar Honom in i vackra drömmar.
Fin & viktig dikt.
2008-11-11

  Maria T
Fin liten dikt
2008-11-11

    Bodil Sandberg
En fullkomligen underbar dikt om hur vindarna bär tröst och lindring!!
2008-11-11

  Gunilla VIP
Vackert och trösterikt!
2008-11-10

    forskaren
nordan

sträv

löftesrik
2008-11-10

  Yvonne
Vackra ord.
2008-11-10

  Annette Andersson
Vackert och nära men ändå så ogripbart!
2008-11-10

  devilsangel
Tack vännen för dina ord...jag lyder och tar vinden i famn...underbart skrivet som alltid
2008-11-10

    Ken Cassel
Vilse menar du väl?!

Kram på dig
2008-11-10

  Bibbi VIP
Jag lyder Ditt råd som ett lydigt litet barn som behöver detta idag.
Tack och bokmärke.
2008-11-10

  anits VIP
Så Vackert och berörande
2008-11-10

  friheten
Så bra skriven M
2008-11-10

  Fredrik Stillesjö
Hej Michaela!

Gillar! Kanske försöker jag på en dans därefter... Hälsar vännen Fredrik
2008-11-10

  Maria Zena Viklund
den här talade starkt till min frihetsjäl applåderar o bokmärker!
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius