Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa dagar är mer grå än andra...


Ett rop på…

Åh, du min...
Hör mitt rop!
Min kropp vill inte
den värker
den hettar
den är så trött
så trött

Åh, du min...
Hör mitt rop!
Kom till mig
låt mig lägga
mitt öra mot
ditt lugna hjärta
som slår slag
efter slag

Åh, du min...
Hör mitt rop!
Lägg dina armar
om min kropp
bär mig
trösta mig
låt mig få vila
få sova




Fri vers av Annette Andersson
Läst 487 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-10 16:28



Bookmark and Share


  fågel grå
Jaa, ibland år man helt urlakad
till kropp och själ..
2008-11-10

  Elaine.S VIP
En innerlig vädjan ...om närhet för de dagar som kräver sin tröst
och värme..
2008-11-10

  anits VIP
Ibland nehöver man tröst, någon
som kommer håller om
2008-11-10

    sunnanvind
Ibland bara känns det precis så..hoppas du får det du så väl ropar efter!
2008-11-10

    Maria Malm
Vissa dagar behöver man mer tröst och vila.
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson