Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vattenpölens djup

finns det verkligen återvunna drömmar?
hur vinner man tillbaka en dröm?
hur blir man av med en dröm?
eller är det meningen att man ska tolka det
som att det är återvunnet,
som papper och glas och kartong

hej och välkommen,
lämna in din dröm i den här maskinen,
och få en ny!

jovisst, det skulle väl vara något
mina drömmar är nog gjorde av glas
sköra som fan och livsfarliga
när de gått sönder


en dag ska jag skära halsen av dig med min trasiga dröm.




Fri vers av Foxglove
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-10 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Foxglove