Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen och glädje

Ena foten på trampan, andra på marken.
Du skjuter ifrån, placerar dig själv på sadeln i farten.
Du cyklar nu. Nej, du flyger. Ni lyfter, upp i luften.
Marken försvinner, säkerheten försvinner.
Var kom vingarna ifrån?
Är det du eller cykeln som har dem?
"Det är du", viskar din cykel, och släpper taget.
Du flyger fritt nu, bara du, uppe bland molnen, och du vet inte längre
vad som är upp och ned.
Hur vet man om ett moln är upp-och-nedvänt?
Du vet inte om du flyger eller faller,
men du älskar det.




Fri vers av Foxglove
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-10 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Foxglove