Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A vivid life in a void

Laga inte mat under alkoholpåverkan.
Det leder bara till att du pratar med dig själv
under måltiden.
Håller långa monologer, som du tror
är dialoger. Står det inte någon i dörren?
Någon som nyss kom till dig, för att besöka dig,
och hittade dig vid matbordet med brända bacon och
ägg. Under alkoholpåverkan.
Du tror att någon har förrått dig (det var därför du drack, och visst,
du glömde, men du glömde fel saker, och tillslut glömde du vem du var).
Det är bara du här. Vart tog personen i dörren vägen?

Du spelar gitarr utan publik, och det
är det bästa du hört.
Någonsin.




Fri vers av Foxglove
Läst 225 gånger
Publicerad 2008-11-10 18:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Are you valid? Are you void?" (Shrink)
"Love In A Void" (Siouxie & The Banshees)

Många av de bästa sångerna har kommit till genom att människor suttit ensamma med gitarrer.
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Foxglove