Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kjolar

Jag slogs av hennes manlighet, hennes skratt, hennes kluvna åsikter
Hon var allt det, jag motsagt mig att vara
Allt det som funnits inom mig
Skrikandes, rivandes, huggandes
Allt det jag stäng av, stängt bort, stängt in
i ett virrvarr av kjolar
Där i garderoben på ditt land
När du sa: hur kunde du?




Fri vers av Foxglove
Läst 239 gånger
Publicerad 2008-11-30 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Foxglove