Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan efter kärlek

Bland spårvagnar, torg och hus finner vi en tillit
En vän med snö i håret
duffel, halsduk och basker
Pulsar tillsammans genom slasket, saltet, gatorna
Ler och säger det vi vill höra, det vi måste, behöver
Det undermedvetna säger till oss att vi inte borde,
Men vad hjälp finns där?
Vi säger nej, fast vi menar ja, rentav absolut & självklart
Men vi säger nej,
Och vännen ger sig av, vänder sig om 10 meter framför
oss och ler
förbluffande vackert, oväntat sött.

Bland spårvagnar, torg och hus finner vi ett tomrum.




Fri vers av Foxglove
Läst 219 gånger
Publicerad 2008-11-30 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Foxglove