Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes ögon bär en sorg

Hennes ögon bär en sorg,
jag aldrig kan komma åt

hennes leende har sår, osynliga för beskyllan

hennes läppar har en längtan, bortom all kontroll

hennes hjärta har en tomhet, tårar aldrig kan fylla


tårar som hennes enda språk,
jag innerligt kan förstå


hennes hjärta är höljt i mörker, för hårt för att kunna nå

hennes läppar är lust, men utom räckhåll

hennes leende är en gåta, alla vet svaret på

hennes ögon bär en sorg
jag inte kan smeka, men likafullt älska ändå




Fri vers av Herr Ångest
Läst 464 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-11-10 21:30



Bookmark and Share


  elden
hennes läppar har en längtan, bortom all kontroll

hennes hjärta har en tomhet, tårar aldrig kan fylla

älskar de meningarna, det ligger någon slags speciell känsla bakom orden
2008-11-28

  alvan
Så vackert och berörande... Helt underbart!
2008-11-20

  Carola Zettergren
Mycket berörande,vemodsvacker poesi!
2008-11-20

  Blåbäret
så seende och inkännande rader...uppmärksamma och berörande...onåbar på något vis...
2008-11-16

    Din Mormor
så vackert...

berör mig på ett sätt jag inte trodde det skulle
2008-11-12

    Anonym Ängel
mystisk och vacker text
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest