Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta handlar om ingen. och om mig förstås. men inte om någon!


hur trådar binder samman luften

var tyst

(jag ser mörkret som en frihet
döden som en tröst
hopplösheten som ett ankar
och dig som en kaktus)


lyssna

(jag ser djupet som en rädsla
tiden som en skräck
frågor som ett vapen
och dig som en kaktus)


inse!


(jag ser kärlek som en metafor
närhet som en längtan
livet som en karta
och dig som en kaktus)




Fri vers av Issand.
Läst 529 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-11-10 21:53



Bookmark and Share


    Jiffel
shit! grym text. jag gillar det där med kaktus. var fick du det ifrån??
2009-03-28

  Anna Liljestrand
ja texten är mer än värd att läsas!! fin!!!
2008-12-07

  Burn
och jag ser dig som en poet.
2008-12-06

  Nattljus
åhh, bra!
Den där kaktusen verkar inte som någon bra person :P
2008-11-22

    Petro Nella
Så braa mycket bra
2008-11-17

  "Dempa"
Tungt,mäktigt bra skrivet!
2008-11-14

  osynligt- synlig.
mycket liknelser
2008-11-13

    sundance-kid
*bokmärker*
2008-11-13

    sundance-kid
titeln är ju enormt bra,
och resten är så lugnt på något sätt,
bara skit bra helt enkelt !
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Issand.