Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan jag möter ibland

Idag såg jag henne igen.
Lilla flickan på 12-13 år komma gående ensam
Flickan som är så lik min flicka
Min dotter långt därborta

Ljusbrunt hår till axlarna
smal
Lika litet ansikte
Och som verkar vara en lika försynt och gullig tjej
som min egna lilla tjej.

Mitt barn
Min dotter
Mitt hjärta suckar sorgset
och jag kan inget göra åt känslan.

Denna flickan jag möter ibland bekräftar
Tomheten
ensamheten
saknaden
efter mitt barn
...min dotter...




Fri vers av Novemberblomman
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-11 09:00



Bookmark and Share


  Fånga dagen
kramar om
anna-karin
2008-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Novemberblomman
Novemberblomman