Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kröningen



Jag älskar dig

Den där natten
Då jag kom hem
Såg jag att en sak var avslutat i mitt liv
Medan en annan började

Något beundransvärt
Något vackrare än allting

Men också förskräckligt
Och kanske dödligt




Fri vers av Stéphane från Frankrike
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-11 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stéphane från Frankrike
Stéphane från Frankrike