Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korsa Floden

I tomhet svävar jag
runt omkring mig
så rinner

en flod som
man korsar
med två mynt

Det är bara
en fråga om tid
innan jag tar mig

Plats att korsa floden
med två silvermynt för
mina ögon




Fri vers av virre
Läst 758 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-11 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre