Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den andra längtan




Det finns flera ord av kärlek och kval inuti din hjärna
Det finns flera ord som gräver ned sig under din hud
Man har lärt dig "lyssna!" så mycket
Nu kan du inte prata

Det finns flera städer som reser förbi ditt liv
Lastbilars damm som kör på Asiens vägar
Man har lärt dig "stå still!" så mycket
Nu kan du inte gå

Det finns mycket ömhet och kärkek runt omkring dina armar
Smekningar som du drömmer om, smekningar som du inte ger åt någon
Man har lärt dig "behåll allt!" så mycket
Nu kan du inte älska

Det finns mycket olydnad inuti din kropp och dina ögon
Flera revolter som skulle vilja säga att du är trött på att dö
Man har lärt dig "anta!" så mycket
Nu kan du inte neka




Fri vers av Stéphane från Frankrike
Läst 312 gånger
Publicerad 2008-11-11 12:26



Bookmark and Share


    Seud P Myno
Timing! ;)
2008-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Stéphane från Frankrike
Stéphane från Frankrike