Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sköra trådar är vackrast.

 

En spindeltråd mellan dig och mig blänker i dimman.

Men den går inte att gå på,

då brister den.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 262 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-11 15:45



Bookmark and Share


    sunnanvind
Det är tunt..men ändå kan det vara så att om man är varsam håller den mer än man kan ana...Hisnande vackert!
2008-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf