Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För tredje gången i livet besökte jag förra veckan Agia Napa på Cypern.


Cypern ur en annan synvinkel...

Veckans överraskning - värmen, 23 i vattnet, 27 i skuggan - skönt!!
Veckans sämsta - stenhård säng
Veckans födelsedagsbarn - Eivor, pappas fru
Veckans frukost - melon, äggröra, bacon, yoghurt med honung, apelsinjuice
Veckans irritationsmoment - brorsan
Veckans sötnos - hotellets kock
Veckans skönaste - sanden på Grecian Beach, såå finkornig
Veckans upptäckt - ölen Leon (visste inte att det fanns fler än KEO)
Veckans vackraste - månens glitter i havet i den mörka natten
Veckans sömntuta - brorsan
Veckans roligaste - uppställning på stranden för en bild med självutlösning
Veckans citat - "...nu har pensionärerna tagit över Agia Napa..." som min bror så fint skrev på ett vykort till en kompis
Veckans höjdare - att vinna över pappa i poker
Veckans mest öde - partykvarteren som var stängda för säsongen
Veckans mest oväntade - att 69 årige Christoffer fortfarande jobbar i sin restaurang vid Sandy Bay
Veckans tjurskalle - pappa
Veckans fynd - en röd handväska för 28 kr
Veckans godaste - maten på Paulas restaurant och stekhus
Veckans snyggaste familjemedlem - brorsan
Veckans mest otippade - har inte surfat på en hel vecka!!
Veckans bästa - härlig samvaro i familjens sköte




Fri vers av Susy Q
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-11 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q