Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semester för kropp och själ

Mina ögon log när bekanta bilder visades igen
Min hud njöt när solen smekte den
Min näsa andades in blommiga dofter
Mina fötter grävde sig förälskade ner i den ljuva sanden
Mina händer var glada och sysslolösa långt från datorer och kyla
Min kropp flöt och svalkades av det klara, salta vattnet
Min mun skrattade både högt och för sig sjäv
Min mage fick glädjas åt stifados, souvlaki och halloumi
Mitt hjärta fröjdades i familjens närhet
Min själ fick ro i lugnet och stillheten




Fri vers av Susy Q
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-11 21:03



Bookmark and Share


  Trädflickan
Låter som en härlig semester.
2008-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q