Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll det nära dig

ger dig varsamt mitt hjärta

håll det nära dig

så nära att det slår i takt med ditt

så innerlig är min längtan

att blandas med din längtan

mitt hjärta med ditt hjärta

 

kärlek




Fri vers av sunnanvind
Läst 320 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-11-12 07:48



Bookmark and Share


  papessa
innerligt...
2008-11-19

  Lejonhjärtas poesi
Hjärtevarmt i den mest underbara symbios
2008-11-17

  Sladjana Zubcevic
Underbar poesi.
2008-11-15

    wildrosen
underbar poesí...applåd
2008-11-13

  Blåbäret
fullt av tillit och förtroende som endast kan ges och tas emot i kärlek...vackert
2008-11-13

  Eaglemountains VIP
En mycket vacker och längtansfull poesi i dessa vackra rader .....
2008-11-12

  SusanneStrömstedt
Tänk att få ett hjärta.../ Kram
2008-11-12

  friheten
Oh, så fint min vän
2008-11-12

  Jack_iX
Sköna ord o vackra tankar om det vackraste kärleken!
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind