Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för mycket gott är inte alltid bara gott, ger fadd smak i munnen


"Bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete"

 

 

 

hursom mitt hjärta gläds över lite jävla skit
i mest bokmärkta

tänk vad för mycket gott,
annars blir för sockersött

blandad kompott är bäst
för smaken är ju som sagt delad




Övriga genrer av Maria Zena Viklund
Läst 347 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-12 10:48



Bookmark and Share


  lyckeli
det är ju faktiskt så...
2008-11-12

    Maria Malm
Blandat ska det vara, gott.
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund