Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag ska bli mormor


Den vackraste platsen

 

Den kärlek som ett nytt människohjärta väcker
små små fingrar, små små tår
En siluett på ett ultraljudskort, början till en kropp
växer och bär med sig nyspirat hopp

En ande som intar sin lekamen
ett nytt litet liv, som snart ska ta sitt första kliv
uti en värld av mörker och ljus
få omslutas av den vackraste kärlek i ert hus

Ett hem där längtan gror; att få omfamna det nyblivna livet,
det största av allt, ert nyfödda barn, ett mirakel er givet

Nu när ni snart föräldrar bliva,
ett nytt band mellan era hjärtan slår
där ingen vackrare plats står att giva,
så räds ej den existens som tagit sin plats
för det som växer i kärlek, växer tusenfalt




Bunden vers (Rim) av Maria Zena Viklund
Läst 354 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-12-09 16:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint skriftat berör inom!
2019-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund