Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du glömt mig?

 

Så ligger jag här bland höstlöven. Lite kallt om fingrarna. Det verkar som om ett nytt regn hänger precis ovanför trädtopparna. Fukten sugs in och jag känner mig så kall i novemberkylan.

Värst var det inatt. Då kom alla de där mörka tankarna som följer med skymningsljuset. Det var precis då när gatlyktan blinkade till några gånger och sedan dog. Då var jag ledsen så bara i in i skinnet.

Jag borde ha gjort mer väsen av mig när du tappade bort mig. Kanske skulle jag ha haft ett sådant där gummiband så vi inte kunnat tappa bort varandra, men jag vet, du gillar inte de där banden. Det man vill ha tappar man inte bort, sa du en gång.

Nu när jag är helt ensam och inte har någon hand att ha i min, undrar jag... Har du glömt mig? Är du lika kall och ensam som jag? Eller är det så att du aldrig behövt mig? Ja, då när jag tänker så känner jag mig som en vante som du slängt med.




Övriga genrer av Mona*
Läst 262 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-12 17:36



Bookmark and Share


    Miss Bea
Åhh, så vemodigt och sorgligt. Men fruktansvärt vackert i min smak. Önskar jag kunde skriva som du. Keep on doing it!

Varmt
Miss Bea
2008-11-24

  * Ammi *
Oh en sån ledsen text .. om att känna sig övergiven. Hm, kanske är det bra med gummiband ibland ändå
kram
2008-11-12

  korpfjäder
den övergivna vanten och det övergivna barnet....
något inuti som behöver bli omhändertaget av den som äger vanten och bär på barnet. En och samma eller någon som har en bön.....Kanske.
2008-11-12

    Cajsa
Bra skriven text om saknad och smärta, hoppas att allt löser sig
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*