Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hormoner och fullmåne

Mina hormoner spelar mig spratt,
frustrerad får jag ingen ro.

Till och med månen vill få mig att,
hitta nån att kelas med och vara go.

Hur ska jag ta tillbaka makten över mig själv,
när kroppen skriker efter närhet.

Jag får nog sätta mig i nån cell,
och utöva meditativ stillhet.




Fri vers av Susy Q
Läst 578 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-12 21:31



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Eller ett tält i skogen. Snyggt rimmat.
2008-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q