Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KLARA BESKED




Solen tittade fram

som för att säga mig

att ljuset jag söker

finns någon annanstans






Fri vers av Mygg
Läst 287 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-13 10:00



Bookmark and Share


  berxper
Lite som "tuff kärlek"!
Bra förmedlat med så få rader.
Applåd
2008-11-13

  arie
ja klara besked från högre ort
kanske något att ta fasta på

när dikter som bjarne i sin komnetar ( nedan )
också lyfter fram
att när något förmedlas
och då bara med några rader
och när dessa rader '
i sin kontruktion till sitt innehåll
träffar rätt
så har de en lyskraft
som når vida omkring
över nejderna

tack
2008-11-13

  Bjarne Nordbö
Ibland behövs det bara fyra rader...snyggt jobbat.
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg