Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsbädd

trådar av smärta.

stygn av sorg.

sömmar av skratt och lycka.

nu somnar jag under livets täcke




Fri vers av Esset
Läst 362 gånger
Publicerad 2005-08-11 21:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Med allt ihopsytt
slutar jag mina dar....

Väldigt bra beskrivning om liv till död. Från den ljusa sidan. Allt stygn för stygn..
2005-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Esset
Esset